TRĂIEȘTE CU STIL

Uși de exterior cu panouri laterale /luminatoare

Ușile de intrare cu panouri laterale sunt elementul central al casei. Acestea sunt trecute în fiecare zi, întâmpină oaspeții și accentuează fațada casei tale ca element definitoriu de stil. Modelele cu panou lateral arată mult mai modern decât o ușă de intrare clasică și, cu suprafețe mari de geam, permit, de asemenea, să pătrundă mai multă lumină în zona de intrare.

Numeroase avantaje ale unei uși de intrare cu panou lateral

O ușă de exterior cu panou lateral creează o zonă de recepție impresionantă în casă și este o adevărată atracție. Modelele vă oferă multe avantaje, în special prin utilizarea geamurilor:

  • design elegant,
  • mai multa lumina zilei,
  • eficiență energetică crescută,
  • izolare fonică bună.

Măriți-vă zona de intrare

Vă măriți zona de intrare și creșteți incidența luminii naturale printr-o ușă de intrare cu luminatoare laterale, ceea ce vă economisește energie pe termen lung. În plus, izolarea termică și fonică este sporită. O ușă de intrare cu panou lateral mărește zona de intrare și sporește aspectul fațadei – ușa devine astfel un element definitoriu de stil. De asemenea, puteți îmbunătăți aspectul ușii cu sticlă fină, decorațiuni creative sau mânere speciale ale ușii.

Uși frontale cu panou lateral în diferite modele

Există diverse opțiuni pentru proiectarea ușii tale de exterior, de la material până la culoarea și designul panolului lateral. Varianta cu două părți laterale și un luminator sub formă de arc rotund este potrivită pentru deschideri de perete deosebit de mari. Acest lucru face ca intrarea în casă să fie deosebit de primitoare și elegantă, iar interiorul este iluminat de multă lumină naturală.

Configurați ușa de la intrare după cum doriți

Fie pe partea stângă, fie pe partea dreaptă, pe ambele părți sau cu un luminator suplimentar – la Pirnar vă puteți configura ușa de la intrare după cum doriți. Există, practic, următoarele opțiuni pentru aranjarea părților laterale:

  • PANOUL LATERAL STÂNGA SAU DREAPTA
  • PANOUL LATERAL PE AMBELE PĂRȚI
  • UȘI FAȚĂ CU PANOU LATERAL ȘI LUMINATOR
  • UȘI DE INTRARE CU DOUĂ PĂRȚI LATERALE (DESCHIDERE DUBLĂ)

Ușă de intrare modernă cu panou lateral care poate fi deschis

Ușile de exterior cu panou lateral sau chiar modelele cu un al doilea canat de ușă sunt potrivite pentru o intrare impresionantă în casa care este recunoscută și admirată de departe. Efectul vizual al unei uși cu două canate este, de asemenea, foarte impresionant. Acest lucru face ca intrarea să pară primitoare și impresionant de spațioasă.

Ușa de exterior cu canat dublu este extrem de practică

O ușă cu două canate este o ușă franțuzească. Din punct de vedere vizual, este foarte asemănătoare cu o ușă cu un panou lateral care poate fi deschis. În acest caz, ambele canate de uşă pot fi mutate, dar numai unul dintre cele două poate fi acţionat independent. Ușile de intrare cu canate duble sunt extrem de practice deoarece măresc zona de intrare – de exemplu pentru transportul pieselor de mobilier mai mari sau electrocasnicelor voluminoase.

> UȘĂ DE EXTERIOR CU CANAT DUBLU

Alegeți geamurile potrivite pentru panoul lateral

La proiectarea panourilor laterale o atenție deosebită se acordă geamurilor. Puteți influența semnificativ atât designul, cât și securitatea ușii de intrare cu geamul corespunzător. Geamurile multiple și geamurile securizate sunt recomandate, de exemplu, pentru a crește calitatea izolației și a protecției împotriva efracției. Panourile laterale cu sticlă transparentă sunt potrivite pentru modelele clasice. Sticla ornamentală decorata, în schimb, este extravagantă și oferă intimitate sporită.

Incidența naturală a luminii

Elementele suplimentare ale ușii din lateral pot fi proiectate diferit. Aveți diverse opțiuni atât pentru sticla în sine, cât și pentru dimensiunea suprafeței de sticlă. Fie că sunt geamuri transparente sau mate, ferestre semicirculare sau pătrate – decizia cu privire la modul în care vă proiectați ușa depinde în întregime de dvs. Cu toate acestea, suprafețele de sticlă sub orice formă au marele avantaj că permit luminii naturale să pătrundă în interior. Cu cât secțiunea de sticlă este mai mare, cu atât vă puteți bucura de mai multă luminozitate în hol. Pe termen lung, veți economisi, de asemenea, energie și, prin urmare, costurile cu energia electrică prin reducerea utilizării iluminatului din coridor.

Ușa de intrare unică din aluminiu sau lemn cu panou lateral

O ușă frontală cu panou lateral este disponibilă în diferite materiale. La Pirnar puteți alege dintre aluminiu robust și lemn de înaltă calitate, tot în combinație. Ambele materiale oferă propriile avantaje în ceea ce privește protecția împotriva efracției, izolarea termică și costurile de întreținere. Utilizați configuratorul nostru pentru a selecta materialul potrivit pentru profilul ușii dvs.

Ușă de intrare din lemn cu un caracter natural

Lemnul este unul dintre cele mai vechi materiale de construcție, ceea ce îi conferă un farmec aproape istoric. Granulația sa naturală creează modele mari și radiază o căldură plăcută. Diverse tipuri de lemn masiv precum larice, molid și stejar sunt, de asemenea, foarte stabile și asigură o izolare termică naturală. Acest lucru previne pierderile de căldură și economisește costurile de încălzire.

Variați aspectul ușii dvs. de intrare din lemn cu glazuri, culori și decoruri moderne și elegante. Intrarea în casa ta devine piesa centrală unică a fațadei.

Uși de intrare din aluminiu: robuste și rezistente la intemperii

O ușă de exterior din aluminiu aparține segmentului premium absolut în construcția casei. Metalul rezistent este ideal pentru construcții mari precum o ușă de intrare moderna din aluminiu cu panouri laterale sau elemente laterale care îmbracă foaia, deoarece este deosebit de stabilă și ușoară. Materialul de înaltă calitate este extrem de ușor de întreținut datorită suprafeței care respinge murdăria.

Dacă combinați ușa de intrare din aluminiu cu sisteme speciale de închidere și balamale de ușă de înaltă calitate, creșteți semnificativ protecția împotriva efracției. La fel ca și în cazul plasticului, există o varietate incredibilă de culori pentru ușile din aluminiu și pentru ușile din față din lemn cu aluminiu. Și în ceea ce privește izolația termică, ușile din față din aluminiu ating performanțe de top datorită valorilor UD scăzute datorită izolației inovatoare.

Sfaturi pentru alegerea ușilor de intrare cu luminator lateral

Prețul unei uși de intrare cu panou lateral poate varia în functie de material, variantă și dotări suplimentare pentru design, panouri uăi, geamuri, protecție antiefracție sau termoizolație. Personalizați-vă ușa de intrare după cum doriți cu ajutorul consultantului nostru și primiți o ofertă neobligatorie pentru noua ușă de intrare de vis de la Pirnar.
Dacă doriți să comandați ușa de intrare, este important să precizați versiunea, adică dacă ușa trebuie să fie DIN dreapta sau DIN stânga. De asemenea, puteți exprima dorințe specifice pentru o protecție sporită împotriva efracției. Există numeroase opțiuni pentru aceasta, de la sticlă securizată și încuietori speciale până la balamale ascunse ale ușilor. Aspectul este rafinat, de exemplu, cu o culoare expresivă. De la variante clasice în alb, gri sau antracit (de exemplu, RAL 7016) până la culori speciale neobișnuite, puteți proiecta în mod liber aspectul ușii dumneavoastră în funcție de ideile și dorințele dumneavoastră personale.
Calitate premium exclusivă, adaptată individual nevoilor dumneavoastră – la Pirnar veți găsi ușa de intrare perfectă cu panou lateral pentru fiecare nevoie și fiecare cerință. Fie că este fabricat din lemn sau aluminiu, cu sau fără luminator, cu un panou lateral din sticlă sau doar cu o fereastră mică, vitrată – îți proiectăm ușa de intrare astfel încât să se potrivească perfect cu casa ta.