CONTROL INTELIGENT AL UȘII DE INTRARE

Pirnar SecuroSmart și SmartLux

Deblocare inteligentă și iluminare inteligentă cu aplicația mobilă Pirnar.

SecuroSmart și SmartLux – soluții moderne de la Pirnar

Caracteristicile cheie ale locuințelor moderne includ utilizarea tehnologiilor inteligente și soluțiilor avansate. Ușile de exterior de la Pirnar se remarcă prin inovațiile lor, transformând locuința într-o fortăreață sigură și atrăgătoare din punct de vedere estetic. Sistemele sofisticate SecuroSmart și SmartLux fac viața de zi cu zi mai simplă și îmbunătățesc semnificativ confortul locuinței. Aceste două sisteme sunt, de asemenea, completate de soluții populare de casă inteligentă.

TRĂIȚI MAI DEȘTEPT

SecuroSmart – deblocare inteligentă a ușii de exterior

Ușile de la Pirnar pot fi controlate prin intermediul aplicației mobile. SecuroSmart oferă funcționalități excelente pentru un confort locativ modern și de înaltă clasă. Chiar și atunci când vă aflați în cealaltă parte a lumii, puteți bloca și debloca ușa dvs. cu ușurință.

PROIECTAȚI INTRAREA CU ATMOSFERĂ

SmartLux – iluminare inteligentă a ușii de exterior

Când soarele apune și primele stele strălucesc pe cer, ușile de intrare Pirnar se prezintă în cea mai bună lumină. Sistemul inteligent SmartLux poate fi controlat de la distanță prin intermediul aplicației mobile Pirnar, permițând astfel setarea oricăror accente luminoase la praguri, profile, mânere și elemente decorative. Controlul poate fi efectuat și manual. Pentru toți cei care doresc să-și pună în valoare locuința într-o atmosferă plăcută.

Compatibilitate cu soluții pentru casă inteligentă

SecuroSmart și SmartLux sunt compatibile cu multe soluții comune pentru casă inteligentă. Aplicația Pirnar este în continuă dezvoltare și sunt adăugate noi funcționalități.

Configurează-ți ușa de intrare la dimensiunile dorite

  • Ușa de intrare visată, pe măsură, cu materiale premium
  • Vă configurăm individual, în doar câteva minute
  • Contactați-ne pentru o programare

De ce să alegeți ușile de exterior Pirnar

  • uși de calitate Premium
  • tehnologie de ultimă oră: iluminare, acces cu amprentă, mânere ascunse
  • servicii de instalare și postvânzare de top
Pirnar - uși exterior