Izolare superioară cu valori record, pentru ușile de intrare

Când vine vorba de confortul tău, nu ar trebui să faci compromisuri.

LĂSAȚI ZGOMOTUL AFARĂ

SoundCore – izolare fonică pentru mai multă liniște și confort

SoundCore este soluția perfectă pentru ușile de intrare rezidențiale din zonele zgomotoase. Cu o combinație de etanșare excelentă și foaia de ușă, acestea reduc poluarea fonică în spațiile de locuit de peste 18 ori în comparație cu o ușă larg deschisă. Acest lucru reduce semnificativ intensitatea sunetului care pătrunde prin ușa din față.

Izolare fonică

SoundCore oferă o izolare fonică excepțională de 42 db. Spre deosebire de sistemele convenționale de izolare pentru ușile de intrare, acesta atinge valori de izolare fonică similare cu cele ale ferestrelor.

Coeficient de transfer termic

Pe lângă izolația fonică excepțională, obținem valori U excelente pentru ușa de exterior.

Placă izolatoare

Un panou excelent de izolare fonică combinat cu o etanșare excelentă și o construcție solidă CarbonCore asigură liniște și intimitate chiar dacă locuiți pe un drum aglomerat.

Recomandare

Izolarea fonică SoundCore este potrivită în special pentru ușile din centrele orașelor și oriunde suntem expuși la zgomot.

PĂSTRAȚI ATÂT RĂCOAREA, CÂT ȘI CĂLDURA

ThermoCore – izolație termică ce oferă atât căldură suplimentară, cât și o senzație plăcută de prospețime.

ThermoCore este o soluție remarcabilă pentru ușile de la intrarea în case, având o izolație termică semnificativ îmbunătățită. Plăcile ultradure din nanofibră de sticlă, împreună cu alte materiale izolante, contribuie la reducerea consumului de energie și implicit economisirea costurilor de încălzire. Pierderile de căldură sunt reduse cu aproape 20% în comparație cu ușile tradiționale.

Coeficient de transfer termic

ThermoCore are un coeficient scăzut de transfer de căldură de 0,59 W/(m2K), rezultând un consum mai mic de energie.

Izolare fonică

Izolarea fonică combinată cu o izolare termică excelentă creează o ușă de intrare cu o izolare excelentă.

Placă izolatoare

Cu placa izolatoare ultradură din nanofibră de sticlă și alte materiale izolante extraordinare, se obține aceeași performanță de izolare ca și cu o placă de polistiren de 20 de ori mai rezistentă.

Recomandare

ThermoCore este soluția ideală pentru zonele cu anotimpuri schimbătoare, ierni lungi și veri fierbinți. Vara casa rămâne răcoroasă, iar iarna căldura este stocată eficient.

IZOLAȚIE RECORD

SupremeCore – izolare fonică pentru căldură maximă și liniște deplină

SupremeCore este soluția supremă pentru ușile de exterior rezidențiale care oferă o izolare fonică și valori de transfer termic record. Panourile inovatoare de izolare fonică și termică se combină cu alte materiale pentru a crea o ușă de intrare stabilă, cu o izolare fonică excepțională și cea mai mică pierdere de căldură posibilă.

Coeficient de transfer termic

SupremeCore are un coeficient record de transfer de căldură de 0,62 W/(m2K).

Izolare fonică

SupremeCore nu face compromisuri când e vorba de izolarea fonică. În ciuda valorii sale scăzute de transfer de căldură, are o izolare fonică record de 42 db.

Placă izolatoare

Combinația de plăci de izolare termică și fonică de primă clasă, garnitura de înaltă calitate Magnet WeatherSeal și construcția CarbonCore asigură valori de top în izolarea acustică și termică.

Recomandare

SupremeCore este alegerea perfectă pentru oricine nu vrea să facă compromisuri în ceea ce privește confortul acasă. Potrivit pentru case în diferite medii și pentru toate condițiile meteorologice.

De ce este importantă o bună izolare a ușii de intrare?

Ușa de intrare duce adesea în camera de zi, unde au loc majoritatea activităților zilei. De aceea, confortul interior este cu atât mai important. O ușă de intrare bine izolată previne pierderile de căldură iarna și menține încăperile plăcut răcoroase vara. La Pirnar, am dezvoltat soluții excelente de izolare pentru ușile de exterior pentru toți cei care nu doresc să facă compromisuri în ceea ce privește confortul locuinței.

Configurează-ți ușa de intrare la dimensiunile dorite

  • Ușa de intrare visată, pe măsură, cu materiale premium
  • Vă configurăm individual, în doar câteva minute
  • Contactați-ne pentru o programare

De ce să alegeți ușile de exterior Pirnar

  • uși de calitate Premium
  • tehnologie de ultimă oră: iluminare, acces cu amprentă, mânere ascunse
  • servicii de instalare și postvânzare de top
Pirnar - uși exterior