PENTRU MAI MULTĂ PROTECȚIE ÎN PROPRIA CASĂ

Uși de intrare antiefracție

La achiziționarea unei uși de intrare noi, se acordă o atenție deosebită securității. Clienții se confruntă cu o selecție largă de echipamente speciale. Această decizie va fie mai ușoară cu ușile de intrare securizate de la Pirnar. Astfel, nu trebuie să vă faceți griji în privința hoților și vă puteți simți în siguranță în propria casă.

Ce uși de intrare sunt sigure împotriva efracției??

O ușă de intrare modernă poate fi proiectată astfel încât să ofere o mai mare siguranță împotriva efracțiilor prin diverse mecanisme. Toate modelele de uși de la Pirnar sunt certificate în clasa de rezistență 2 sau 3, ceea ce înseamnă că previn pătrunderea cu ajutorul uneltelor simple. În special, ușile din aluminiu sunt foarte rezistente la manipulări. Cu toate acestea, infractorii experimentați găsesc adesea metode și soluții pentru a evita mecanismele de securitate ale ușii și pentru a o deschide fără autorizație.

Pentru a intensifica protecția împotriva efracțiilor, se recomandă să investiți într-o ușă de intrare de înaltă calitate, special concepută pentru securitate.

Pirnar - uși exterior

Siguranța combinată cu tehnologia

La fel ca și alte uși de securitate, aceste uși sunt echipate cu dispozitive suplimentare și tehnologii inovatoare care fac dificilă deschiderea ușii de către intruși. Tehnologia PIRNAR OneTouch adaugă o valoare sporită și securitate ușii de intrare. OneTouch reprezintă combinația perfectă între tehnologie de ultimă generație și un design impresionant.

Ce măsuri trebuie luate pentru a asigura securitatea unei uși de intrare împotriva efracțiilor?

Există câteva componente esențiale pentru o ușă de intrare bine securizată, care contribuie la protejarea casei dvs. Pe lângă elementele clasice ale unei uși sigure, cum ar fi un cilindru cu chei de înaltă calitate și un scut de protecție adecvat, există și alte opțiuni pentru a face ușa de intrare mai sigură și mai rezistentă la efracții.

Cu mecanisme moderne de protecție împotriva efracțiilor pentru a preveni forțarea

Toate mecanismele menționate mai sus contribuie la sporirea protecției împotriva efracțiilor a unei uși de intrare și, implicit, la creșterea clasei de rezistență (RC) a acesteia. Clasele de rezistență RC sunt definite în mod precis prin standardul DIN EN 1627. Cu toate acestea, este dificil sau chiar imposibil să se upgradeze o ușă de intrare tradițională, motiv pentru care ar trebui să aveți mereu în minte nivelul de protecție împotriva efracțiilor atunci când achiziționați o ușă nouă. Iată câteva exemple:

 • Mâner de securitate
 • Ancoră de perete
 • Sistem de siguranță pentru balamale
 • Închidere electronică pentru ușă
 • Cilindru de securitate
 • Sistem de alarmă
 • Vizor pentru ușă

Un sentiment de siguranță suplimentar

În plus față de mecanismele de protecție obișnuite, cum ar fi sistemul de blocare multiplă, ușile de la Pirnar impresionează prin tehnologiile lor inovatoare și premiate. Prin intermediul configuratorului, puteți decide singur care mecanisme sunt deosebit de valoroase pentru dumneavoastră și vă oferă o senzație suplimentară de siguranță.

Uși de intrare anti-efracție cu un design modern

Spre deosebire de ușile de antiefracție strict funcționale, ușile securizate Pirnar îmbină în mod remarcabil și designul, neavând nimic de invidiat ușilor de intrare obișnuite. La Pirnar, puteți crea cu ușurință propriul design al ușii anti-efracție și să vă îndepliniți toate dorințele individuale, precum:

 • Sticlă
 • Mecansim de închidere
 • Material
 • Supralumină
 • Culoare
 • Stil

Cele mai vândute modele de uși de intrare antiefracție de la Pirnar

Ce este special la ușile de intrare antiefracție?

Ușile de intrare obișnuite de clasă inferioară de securitate, care au de obicei o ramă robustă, un sistem de mânere rezistent și o încuietoare solidă, prezintă totuși potențiale puncte slabe și zone vulnerabile pentru infractori. În schimb, ușile antiefracție se remarcă prin clasa lor de rezistență înaltă, cuprinsă între RC2 și RC6, ceea ce face ca forțarea ușii să fie extrem de dificilă.

Ușa de intrare este un sistem unitar, care include ancorarea în zidărie, yale rezistente la perforare și mânere cu protecție. Ușa de intrare, interpretată într-o manieră modernă, în combinația de materiale.

Clasa de rezistență (RC) a ușii antiefracție poate fi aleasă în mod liber. În timp ce RC2 oferă deja o protecție solidă pentru casa dvs., ușa poate fi deschisă de către infractori experimentați cu efort suplimentar. Ușile antiefracție din clasa de rezistență 5 sau 6 reprezintă o barieră greu de depășit pentru infractori.

Ușă anti-efracție vs. ușă de intrare securizată – care este diferența? O ușă antiefracție este adesea utilizată în subsoluri, garaje sau ca ușă laterală. Acolo, pe lângă componenta lor de rezistență la efracție, aceste uși sunt adesea folosite ca uși de protecție împotriva incendiilor sau fumului.

O ușă anti-efracție de înaltă calitate este aproape imposibil de învins de către infractori. Această ușă nu numai că adaugă un accent elegant și distinctiv casei tale, ci, datorită măsurilor de protecție extinse, oferă și o senzație de securitate și confort.

Sfaturi pentru alegerea ușilor de intrare antiefracție

Odată cu creșterea tehnologizării ușilor de intrare, s-au schimbat și tehnicile folosite de infractori. Cu ajutorul uneltelor puternice, este încă posibil să pătrundă într-o casă într-un mod discreționar și rapid. În special, casele cu uși de intrare care nu sunt vizibile de pe stradă sau de la vecini devin adesea ținta preferată a tentativei de efracție. Dacă aveți casa într-o zonă rurală sau la marginea unei așezări, este recomandată investiția într-o protecție sporită. Dacă sunteți des în deplasare și lăsați casa frecvent singură, cu o ușă antiefracție vă veți elibera de grijile legate de siguranța locuinței dumneavoastră.

Dacă nu doriți doar o ușă de intrare luxoasă și ultramodernă, ci considerați că factorul de securitate este extrem de important, atunci ușile antiefracție de la Pirnar reprezintă cea mai bună alegere pentru dvs.

Pentru a proteja cu adevărat ușile antiefracție împotriva forțării, materialul joacă un rol foarte important. Majoritatea infractorilor utilizează mașini de găurit, ferăstraie și răngi pentru a se apropia de o ușă. Din acest motiv, lemnul nu este cea mai potrivită alegere pentru construirea unei uși cu adevărat rezistente la efracție. Chiar dacă toate ușile din lemn de la Pirnar au cel puțin o clasificare RC2, ușile din aluminiu reprezintă opțiunea mai sigură pentru protejarea casei dumneavoastră împotriva unei tentative de efracție.

Aluminiul este deosebit de robust și ușor de întreținut. În plus, spre deosebire de ușile din lemn, ușile din aluminiu pot fi personalizate cu ajutorul unui strat de vopsea în pulbere. Astfel, culoarea și structura ușii pot fi armonizate în mod ideal cu ferestrele casei, de exemplu.

Indiferent dacă este vorba de sistemul de blocare multiplă, senzorul de amprentă sau cheia clasică, ușile de securitate luxoase de la Pirnar pot fi personalizate în funcție de preferințele dvs. și împiedică astfel accesul neautorizat. Protecția împotriva efracțiilor, designul elaborat și valori scăzute Ud se îmbină armonios aici. Ușile de intrare exclusiviste Pirnar, realizate manual, îmbină designul premiat și inovativ cu o securitate sporită. Astfel, ușa dvs. de intrare devine o atracție vizuală care îmbină cu succes funcționalitatea și stilul elegant.
1. Mențineți relații bune cu vecinii.
Întrețineți o bună relație cu vecinii pentru ca aceștia să fie atenți la activitățile suspecte din jurul casei în timpul absenței dumneavoastră.

2. Asigurați-vă că nu se acumulează corespondență în fața ușii.
Dacă veți fi plecat o perioadă îndelungată, faceți în așa fel încât casa și curtea să arate locuite. Puteți solicita vecinilor sau prietenilor să ridice corespondența, să ude plantele, să deschidă și să închidă draperiile sau să-și parcheze mașina în alee. Astfel, casa va părea că este locuită în absența dumneavoastră.

3. Instalați senzori de mișcare.
Senzorii de mișcare care aprind luminile și iluminează casa pot descuraja potențialii hoți. Asigurați-vă că lumina este suficient de puternică pentru a acoperi o mare parte a proprietății.

4. Instalați un sistem de alarmă.
Sistemele de alarmă reprezintă un mijloc eficient de prevenire a intruziunilor. În cazul în care nu vă puteți permite un astfel de sistem, puteți opta pentru camere de supraveghere false sau puteți lipi autocolante care să indice că sunteți protejați de un sistem de alarmă.

5. Nu anunțați absențele pe rețelele de socializare.
Este mai bine să povestiți despre vacanța voastră după ce ați revenit acasă. Nu furnizați informații online că locuința este goală în prezent.

6. Verificați mereu înainte de culcare dacă ușile și ferestrele sunt bine închise.
Ușile și ferestrele neasigurate reprezintă un risc major care poate încuraja o spargere. Pentru a evita această vulnerabilitate de securitate, asigurați-vă atunci când renovați sau construiți că achiziționați uși și ferestre care dispun de componente de securitate adecvate.

Configurează-ți ușa de intrare la dimensiunile dorite

 • Ușa de intrare visată, pe măsură, cu materiale premium
 • Vă configurăm individual, în doar câteva minute
 • Contactați-ne pentru o programare

De ce să alegeți ușile de exterior Pirnar

 • uși de calitate Premium
 • tehnologie de ultimă oră: iluminare, acces cu amprentă, mânere ascunse
 • servicii de instalare și postvânzare de top
Pirnar - uși exterior