Sisteme aplicate tencuibile SP și SP-E

Sistemele aplicate cu casetă tencuibilă SP și SP-E sunt concepute pentru a fi utilizate în principal în clădiri noi, dar, de asemenea, și în construcții deja existente  după efectuarea modificărilor necesare în buiandrug. Este important să se planifice utilizarea unor astfel de soluții și modul în care acestea vor fi instalate chiar din faza de proiectare a clădirii, pentru a permite o utilizare eficientă a valorilor funcționale.

 • Lățime maximă: 3000mm (2000mm cu plasă antiinsecte încorporată)

 • Înălțime maximă: 3000mm (2500mm cu plasă antiinsecte încorporată)

 • Material profil: aluminiu

 • Lamele: aluminiu cu spumă interioară

 • Vopsire: câmp electrostatic

Culori disponibile standard:

Comanda din shop

Informații pentru utilizatorii finali

 • oferă o izolație termică și fonică excelentă, deoarece nu interferează cu construcția ferestrei, ușii sau buiandrugului, fără să afecteze echilibrul energetic
 • elementele structurale sau capacul de revizie și ghidajele pot fi potrivite la culoare cu ramele ferestrelor
 • cortina ruloului poate fi umplută cu spumă
 • rulourile încastrate pot fi echipate cu plasă de insecte, care asigură o protecție eficientă împotriva insectelor menținând în același timp fluxul de lumină și de aer proaspăt în interior
 • Lățime maximă: 3000mm (2000mm cu plasă antiinsecte încorporată)

 • Înălțime maximă: 3000mm (2500mm cu plasă antiinsecte încorporată)

 • Material profil: aluminiu

 • Lamele: aluminiu cu spumă interioară

 • Vopsire: câmp electrostatic

Rulourile încastrate tencuibile se potrivesc perfect cu fațada clădirii fiind parte integrantă a acesteia. Partea frontală a casetei este bază pentru orice material de finisare (de ex. tencuială), astfel încât caseta devine elementul nevăzut al fațadei clădirii.

Sistemele încastrate tencuibile SP

Sistemele încastrate tencuibile SP-E

Sisteme de rulouri exterioare încastrate tencuibile SP MKT cu plasă împotriva insectelor încorporată.

Sisteme de rulouri exterioare încastrate tencuibile SP-E MKT cu plasă împotriva insectelor încorporată.

PA 39 este unul dintre cele mai populare profile de aluminiu. Succesul său este bine dovedit: jaluzelele tip rolă fabricate din acest profil protejează ferestrele în mii de case din Europa. Înălțimea redusă și forma subțire favorizează utilizarea sa la fabricarea jaluzelelor. Acest lucru face ca profilul să se înfășoare ușor și să potrivească ca dimensiune chiar și celor mai mici carcase. Grație căptușelii de spumă, aceste profile asigură un grad ridicat de izolație termică și acustică. Greutatea redusă pe care o are permite utilizarea dispozitivelor de comandă manuale, a celor dotate cu resort sau a celor electrice. Profilul PA 39 este disponibil cu sau fără perforație într-o gamă largă de culori tip RAL. Stratul de acoperire are o rezistență foarte bună a culorii și este rezistent la abraziune și intemperii.

Profilele din aluminiu sunt produse ecologic pure. Spuma nu conține CFC, iar vopselele utilizate în procesul de producție nu conțin cadmiu.

Profilul de rulou PA 43 este cea mai nouă ofertă a companiei Aluprof. Cu parametrii tehnici excelenți si cu o lațime mai mare, produsul permite fabricarea de rulouri cu o înalțime mult mai mare. Structura și forma profilului permit obținerea lățimilor mari (până la 3,9 metri), fapt ce permite acoperirea geamurilor cu deschideri mari. Profilele PA 43 au un standard înalt de calitate,fiind construite din foi de aluminiu rezistente la intemperii și abraziune.Profilele sunt umplute cu un nou tip de spumă poliuretanică ceea ce îi asigura un grad mai mare de rigiditate si rezistență.

Profilul PA 43 este disponibil cu sau fără perforație într-o gamă largă de culori tip RAL. Profilele din aluminiu sunt produse ecologic pure. Spuma nu conține CFC, iar vopselele utilizate în procesul de producție nu conțin cadmiu.

Profilele PA 43 sunt destinate utilizării în toate tipurile de sisteme de rulouri disponibile în oferta firmei Aluprof, iar gama largă și modernă de culori permite asortarea ruloului cu orice fațadă a construcției.

PA 52 este proiectat pentru a fi utilizat la jaluzele tip rolă de mari dimensiuni. Robustețea profilului îi asigură acestuia un grad sporit de rigiditate, menținându-și în același timp aspectul bine definit și proporțional. Umplut cu spumă, profilul dispune de bune proprietăți de izolare termică și acustică. În funcție de aplicație, se recomandă utilizarea dispozitivelor de comandă manuale, cu resort sau electrice. Profilul PA 52 este disponibil cu sau fără perforație într-o gamă largă de culori tip RAL. Stratul de acoperire are o rezistență foarte bună a culorii și este rezistent la abraziune și intemperii.

Profilele din aluminiu sunt produse ecologic pure. Spuma nu conține CFC, iar vopselele utilizate în procesul de producție nu conțin cadmiu.

PA 55 este proiectat pentru a fi utilizat la jaluzele tip rolă pentru ferestre de mari dimensiuni, cadre de ușă și vitrine comerciale de mici dimesniuni. Robustețea profilului îi asigură acestuia un grad sporit de rigiditate, menținându-și în același timp aspectul bine definit și proporțional. Profilul PA 52 este disponibil cu sau fără perforație într-o gamă largă de culori tip RAL. Stratul de acoperire are o rezistență foarte bună a culorii și este rezistent la abraziune și intemperii.

Profilele din aluminiu sunt produse ecologic pure. Spuma nu conține CFC, iar vopselele utilizate în procesul de producție nu conțin cadmiu.

Controlul manual (acționare manuală)

Este în acest moment cea mai căutată opțiune și cea mai economică, dar necesită un efort mai mare în manipularea rulourilor, în special când aveți un număr mare al acestora sau dacă sunt de dimensiuni mari.

Retractoarele manuale sunt folosite în principal pentru manipularea rulourilor standard, de dimensiuni relativ mici.

Acționare manuală cu șnur

Acționare manuală cu bandă

Acționare manuală cu manivelă.

Acționare manuală cu vinci

Acționare manuală cu arc

Dispozitive electrice de acționare

Acestea reprezintă o soluție mai scumpă, dar mult mai convenabilă. Au control complet automat ce ridică și coboară perdeaua folosind un sistem electric de acționare. Sistemele electrice de acționare asigură confort maxim în operarea rulourilor.

Individual sau centralizat:

 • control central –  toate rulourile operate dintr-un singur loc
 • control individual – un loc / rulou

Tehnologia de ultimă generație vă permite folosirea cronometrului de control ce va ridica și coborâ automat perdeaua rulourilor și obloanelor la momentul presetat.

Sisteme de control:

Control cablat

Posibilitatea de a opera rulourile folosind un întrerupător cu acționare prin cheie și întrerupător electric rectangular. Prin folosirea sistemelor de control puteți configura soluții multiple individuale.

Control radio (wireless)

Nu necesită cablare suplimentară, astfel încât pereții dvs. rămân intacți; această soluție poate fi folosită oriunde în casa dvs. Comenzile legate de coborârea, ridicarea sau oprirea rulourilor și obloanelor sunt transmise la sistemul de acționare printr-o telecomandă sau un transmițător de perete. Acest tip de control vă permite practic orice configurații.